shape
shape

Yumuşak Silikon Palmiye Balgam Fincan Basınç Davul Masaj Sökücü Bardak Yatak istirahati Hastalar Yatalak Bebek Çocuk Balgam Söktürücü Bebek

Stokta var

sku: w173253

  • 0

(0 )

₺294.96

  • Kategori: Güzellik ve Sağlık

Renkler:

  • Siyah

  • Yeşil

  • Mavi

  • Açık Mavi

  • Menekşe

  • Portakal

  • Mor

  • Kahverengi

Boyutları:

  • Tanım
  • Ek bilgi
  • Yorumlar(0)

* Acilen öğeye ihtiyacınız varsa, lütfen bizimle iletişime geçin,sizin için EMS,UPS,DHL vb.İle gönderebiliriz,ancak ekstra maliyet alıcı tarafından üstlenilecektir.Anlayışınız için teşekkürler.

Geri bildirim:

Nakliye ve Navlun:

* Biz Dünya Çapında Gemi, hariç APO/FPO.

Renk Uyuşmazlığı

Ancak, şiddetli hava koşulları, gümrükleme ,tatiller vb.Gibi bazı nedenlerden dolayı.bazen öngörülemeyen gecikmeler meydana gelebilir.Ödeme tarihinizden bu yana 35 günden fazla bir süre geçtiyse ve alınmadıysa, hemen bizimle iletişime geçin, Gönderiyi takip edeceğiz ve bir cevapla mümkün olan en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti!.

Bu öğe hakkında: 1-gıda sınıfı silikon malzeme, yumuşak ve kullanımı güvenlidir.Ergonomik tasarım, yakalaması ve çalıştırması kolaydır. 2-Tasarım prensibi: avuç içi kapağının ters tokat hareketi tambur basınç etkisini üretir. 3-Uygulanabilir insanlar: felçli hastalar, yatalak hastalar, yaşlılar, balgamda öksürme zorluğu olan küçük çocuklar.Uygulanabilir insanlar: felçli hastalar, yatalak hastalar, balgam öksürme zorluğu çeken küçük çocuklar. 4-Uygulanabilir amaç: pulmoner ve solunum sekresyonlarının deşarjını teşvik etmeye yardımcı olun; kan dolaşımını etkili bir şekilde teşvik edin ve yatak yarası ve basınç ülserlerini önleyin; balgam salgılamak; kas yorgunluğunu ve ağrısını gidermek vb. 5-Light ağırlık yaklaşık 72g (yetişkinler için) / 36g (bebek çocuklar için)

* Ülkenize ithalat için gümrük vergisi, ithalat vergisi, depolama ücreti veya diğer ek ücretlerden sorumlu değiliz.

* Lütfen renk farklılıklarının monitördeki renk yansıması,aydınlatma,arka plan vb.Gibi bazı nedenlerden kaynaklanabileceğini anlayın..Ancak, yanlış bir renk aldığınızı düşünüyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.

* Öğeyi iade ettiğinizde lütfen öğenin orijinal durumunda olduğundan emin olun ve bize takip numarasını gönderin.Öğe iade sırasında hasar görürse veya kaybolursa,bunun için sorumlu olmanız gerekir,size tam bir geri ödeme yapmayacağız.Hasar veya kayıp maliyeti için lojistik şirketine dava açabiliriz.

· Biz öğenin aldıktan sonra size iade edeceğiz tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, alıcı ve satıcı hem www.hsgguvenlik.com.tr işlemi iptal sonra.VEYA bir yedek almayı seçebilirsiniz.

* Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Satın alma işleminizden memnunsanız lütfen bize olumlu bir geri bildirim ve dört 5 yıldız bırakın.

* Lütfen gönderim adresinizin ve posta kodunuzun doğru olduğundan emin olun ,özellikle Rusya müşterileri, lütfen tam adınızı bırakın.Öğe gönderildikten sonra takip numarası ile fark edileceksiniz.

* Öğenizi aldığınızda memnun değilseniz, lütfen 5 gün içinde iade edin.Nakliye ve taşıma ücretleri iade edilmez.Alıcı, öğeleri iade etmek için nakliye ücretlerinden sorumlu olacaktır.İade etmeden önce lütfen bizimle iletişime geçin.

Yumuşak Silikon Palmiye bardak Basınç Davul Masaj Balgam Sökücü Fincan Yatak istirahati Hastalar Yatalak Büyükleri Bebek Çocuk Balgam Çıkarma Bebek Balgam Çıkarma

· Bu öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İSTİSNA yok!Nakliye ücreti hem satıcı hem de alıcı tarafından yarıya indirilir.

* Normalde, ödemeniz tamamlandıktan sonra 3 iş günü içinde ürün göndereceğiz.

* Ülkelerin ve bölgelerin çoğu çin sonrası hava posta, www.hsgguvenlik.com.tr standart nakliye veya ePacket tarafından ücretsiz gönderim.35-60 gün içinde ülkelerin çoğuna ulaşın.Farklı ülkeler, Farklı teslim tarihi .Diğerleri de düşük navlun.

Dönüşler:

* Bizim öğeler veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim ayrılmadan önce bize ilk temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Sorunu çözmenin en iyi yolu iletişimdir.

Etiketler: basınç davul masaj sökücü bardaklar.

Marka Adı MUTLU YAŞAM
Öğe Adı Davul masajı, Tokat kupası, Palmiye bardakları solunum, Bebek için palmiye kupası
Uygulama Geri
Kaynak Anakara Çin
Malzeme Gıda Sınıfı Silikon