shape
shape

6G Sahte Vajina Külot Gerçekçi Tam Silikon Ayak Bileği uzunlukta silikon külot Crossdresser Travesti Dragqueen Transseksüel Cosplay

Stokta var

sku: w181851

  • 0

(0 )

₺20 932.09 ₺4 186.42

  • Kategori: Güzellik ve Sağlık

Renkler:

  • Siyah

  • Yeşil

  • Mavi

  • Açık Mavi

  • Menekşe

  • Portakal

  • Mor

  • Kahverengi

Boyutları:

  • Tanım
  • Ek bilgi
  • Yorumlar(0)

Uygun Bel çevresi: 65-125 CM

Uygun Kalça çevresi: 95-185 CM

(Özelleştirilmiş renge ihtiyacınız varsa, lütfen satıcıyla iletişime geçmekten çekinmeyin, özelleştirilmiş renk hizmeti sağlayabiliriz.) 5. Daha gerçekçi sansürsüz resme ihtiyacınız varsa, lütfen satıcıyla iletişime geçin veya bir mesaj bırakın.İhtiyacınız olan fotoğrafları 24 saat içinde size göndereceğiz.Seçenek A: Penis tüpü ve vajina tüpü ile Seçenek B: Penis tüpü, vajina tüpü ve kasık kılı ile Varsayılan anüs açık değildir, pls sipariş verirken anüs seçeneği için dikkatlice seçin.Bakımı nasıl yapılır? 1. Temizlemek için lütfen temiz su veya hafif sabunlu su kullanın. 2. Giymeden önce lütfen biraz bebek pudrası kullanın, etkisi daha iyidir, giymesi daha kolay olacaktır. 3. Her temizlikten sonra, ürünün hammaddelerine yüksek sıcaklıkta zarar vermemek için lütfen saç kurutma makinesi kullanmayın. 4. Kuruduktan sonra, yumuşak bir bez/giysi içinde saklamak veya saklamak için temiz bir torbaya koyun. 5. Lütfen ürüne zarar vermek için keskin nesnelerden kaçının. 6. Bu ürün sadece kişisel kullanım içindir, güvenlik ve sağlık uğruna lütfen başkalarına ödünç vermeyin.

İç Fonksiyon detayları göster:

6G malzeme önceki diğer Nesilden çok farklı olduğundan, daha elastik, %175 - %200 civarında uzayabilir, bu nedenle daha elastik, Yağsız yeni yükseltme malzemesi istiyorsanız, lütfen bu Altıncı Nesil Silikon külotu denemelisiniz, asla pişman olmayacaksınız Bu Fantastik En Kaliteli!

Uygun Yükseklik: 185-230 CM

Sıcak ipuçları: 6G yepyeni bir yükseltilmiş malzeme olduğundan, renk diğer nesillerden farklıdır products.In ayrıca, farklı kamera pikselleri, çekim ışığı ve farklı bilgisayar veya cep telefonu ekranı nedeniyle, bazı renk farkı olacak, lütfen anlayın!

Bir " Bel çevresi: 65 CM = 25.60 inç

hava geçirgenliğini, ısı dağılımını arttırmak için) 3. Bu silikon külot kalça çok kalınlaştı, daha iyi kalça kaldırma etkisine sahip. 4. En son hammaddeler yansıtıcı değildir, solmaz ve yağ yaymaz. 5. İyi ter giderici etki, hava sirkülasyonunu artırmak için iç tasarım. 6. İç yoğun kabartma yükseltilmiş nokta tasarımı, vücuda giyildiğinde külotu daha sıkı hale getirir, vücudu şekillendirmeyi kolaylaştırır ve kayması kolay değildir. 7. Hammaddeler kuru ve rahattır, kullanımdan sonra temizlenmesi kolaydır. 8. Tasarımımızdaki detaylara dikkat etmeye devam ediyoruz: Son derece simüle edilmiş büyüleyici göbek düğmesi, son derece simüle edilmiş insan derisi dokusu, baştan çıkarıcı seksi şeftali poposu, Son derece simüle edilmiş kadın vajina tasarımı...vb.Yukarıda belirtilen tüm avantajlarla 6G, Crossdressing müşterilerinin ihtiyaçları için daha uygundur.Daha fazla ürün detayı için lütfen aşağıdaki bağlantıyı kontrol edin gerçek fotoğraf gösterisi.Ürün Açıklamaları: 1. Hammadde: Toksik olmayan, kokusuz, yumuşak, son derece elastik, pürüzsüz, rahat ve cilt dostu, çevre dostu, geri dönüştürülebilir YENİ YÜKSELTME tıbbi silikon TPE 2. Yaygın olarak uygulanabilir: Crossdresser( CD), Transseksüel (TG), Travesti (TV), Travesti (DQ), Web Yayını, Eğlence vb. 3. Fabrika doğrudan satış, aracı yok, hızlı teslimat ve kaliteli hizmet tutumu 4. Renk seçimi: Renk 1-6, birçok seçenek, Daha açık renkten daha koyu renge

Bu Silikon Külot bacak uzunluğu çok uzundur, bu nedenle çok uzun boylu kişiler için uygundur.6G Silikon Sahte Vajina Külotu ile anında öne çıkacak ve çok farklı olacaksınız!

D " Buzağı çevresi : 21 CM=8.27 inç

Sıcak ipucu: Aslında, malzememiz çok elastiktir ve yaklaşık %175 - %200 gerilebilir.Aşağıdaki veriler gerilmeden manuel olarak ölçülür.Lütfen 1-3 cm manuel hataya izin verin, anlayışınız için şimdiden çok teşekkür ederim!!!

Aşağıda 6G için Renk Kartı :

Brezilya alıcı, pls CPF Numarası bırakın.

6G Ürününün özel tasarımı, en önemli detaylar göster:

İçerideki ısı dağılımı ve havalandırma noktası tasarımı nedir??Lütfen aşağıdaki fotoğraf gösterisini kontrol edin:

Belinizi şekillendirin ve kalçalarınızı kaldırın:

105 CM Toplam Uzunluğu Ayak Bileği uzunlukta Silikon Külot Gerçekçi Tam Silikon Sahte Vajina Külot Crossdresser Transseksüel Cosplay Travesti Dragqueen 6G Yukarıdaki video ekran Renk 1-fildişi beyaz renk, pls kaydetti!Satıcı tarafından önerilen boyut referansı: Çok elastik malzeme, yaklaşık %200 gerilebilir!!

Bu seri külotun bir L boyutu vardır-seçim için daha büyük boyut (toplam uzunluk:110 CM), daha büyük boyutu tercih ederseniz aşağıdaki bağlantıyı kontrol edin: Aynı tasarım, aynı malzeme, aynı vücut şekli, sadece farklı boyut!!Kendinize en uygun vücut ölçülerinden birini seçebilirsiniz!Pls sipariş vermeden önce aşağıda belirtilmiştir: 6G ürün önemli satış noktası giriş 1. 6G firmamızın en son ürünü, en son teknolojik yenilik, en son hammadde (yağsız tıbbi silikon TPE), en son yüksek kaliteli ürün, tasarım daha insancıllaştırılmış vb... 2. En önemli değişiklik, en son ürün iç tasarımıdır (yoğun kabartma yükseltilmiş nokta tasarımı

Ağırlık 3900-4100g
yaygın uygulama Crossdresser için, Transseksüel, kostümlü oyun, travesti mi yoksa sadece eğlence için mi
Kaynak Anakara Çin
Malzeme Tıbbi Silikon TPE
Giysi Bakımı Sadece Elde Yıkama
Cinsel Açıdan Müstehcen No
Model Numarası BS66'LAR
Boyut 6G Newest
Müstehcen Resim No
Öğe Türü Meme Formu
Miktar 1 ADET