shape
shape

Damga Ve Ölür Kart Yapımı İçin DIY Scrapbooking Sanatlar El Sanatları Damga Ve Ölür Hediyeler İçin (5580)

Stokta var

sku: w273697

  • 0

(0 )

₺234.04 ₺154.42

  • Kategori: Sanat, El Sanatları ve Dikiş

Renkler:

  • Siyah

  • Yeşil

  • Mavi

  • Açık Mavi

  • Menekşe

  • Portakal

  • Mor

  • Kahverengi

Boyutları:

  • Tanım
  • Ek bilgi
  • Yorumlar(0)

Ödeme hakkında

[BENZERSİZ desenler]Bu şablonlar, duygularınızı veya isteklerinizi arkadaşlarınıza, sevgililerinize ve ailenize ifade etmek için benzersiz kart defteri davet mektubu tasarımları oluşturmak için iyi bir araç olabilir.

Onayınız bizim en büyük motivasyonumuzdur ! ! !

1. Sorun olmadığından emin olmak için lütfen paketi ve öğeyi dikkatlice aldığınızda kontrol edin.

[ŞEFFAF DAMGA kesme kalıbı]Kabartma kalıbımız karbon çeliğinden yapılmıştır, şeffaf damga, çoğu damga pedi ve kabartma makinesiyle uyumlu, yeniden kullanılabilir ve dayanıklı silikondan yapılmıştır.

[İyi HEDİYE] Bu,kalıp kesim,scrapbooking,kabartma,kart yapımı, albüm yapımı vb. İçin kullanılabilen güzel şekle sahip metal bir kesme kalıbıdır on.It pratik yeteneğinizi kullanmanız,tasarımınızı geliştirmeniz ve hayatınızı renklendirmeniz için iyi bir seçimdir.

1 x Kesme Ölür

2.Doğru telefon numarası ve posta kodu ile tam teslimat adresi yazınız, özellikle Rusya ve Belarus alıcılar, tam adınızı teyit edin.

2. Toptan / Damla Nakliye siparişleri için,fiyat veya paket hakkında herhangi bir fikriniz varsa,lütfen önceden bizimle iletişime geçin, taleplerinizi karşılamak için size en iyi hizmeti vereceğiz.

hakkımızda

Biz güvenilir bir satıcıyız ve tüm gümrüklerimiz için profesyonel satış sonrası hizmetimiz var.Sipariş hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen önceden bizimle iletişime geçin, mutlu bir cevap alana kadar her zaman burada olacağız.

tür: 5580

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Damga Ve Ölür Kart Yapımı İçin DIY Scrapbooking Sanatlar El Sanatları Damga Ve Ölür Hediyeler İçin (5580)

[YAYGIN olarak kullanılan]Bu set, yalnızca albümünüzü süslemek için değil, aynı zamanda hediye kutularını, tebrik kartlarını vb.Süslemek için de kullanılabilen çeşitli sahnelerde kullanılabilir.ft etiketleri.Çeşitli tasarımlar ve temalar için kullanılabilir.

Paket içeriği:

3. Herhangi bir sorun yoksa, lütfen bize 5 yıldızlı olumlu geribildirim bırakın.

Malzeme: karbon çelik + silikon

1. Damla Nakliye siparişi için lütfen"dropshipping siparişi" ne dikkat edin, buna öncelik vereceğiz.

Biz en iyi fiyat ile iyi ürün sağlamak, biz destek Toptan / Damla Nakliye Sipariş

3.Hem posta gönderimi hem de ekspres gönderimler sağlıyoruz.Çoğu ülke için, post nakliye yaklaşık 25-35 iş günü sürer ve Brezilya, Peru gibi bazı ülkeler için daha uzun sürer.

1.Ödemeniz normal olarak tamamlandıktan sonra siparişleri 2-5 gün içinde(hafta sonları ve ulusal tatiller hariç) en kısa sürede göndereceğiz.

Geri Bildirim Hakkında

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

2. Herhangi bir sorunuz varsa veya paketinizden tamamen memnun değilseniz,lütfen olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Sizi tatmin etmek için sorunu çözeceğiz.

Satış Sonrası Servis hakkında

Renk: Fotoğraf Rengi

[Nasıl kullanılır]Contayı şeffaf tabakadan yırtın, akrilik bloğun üzerine yapıştırın, mürekkebi eşit şekilde uygulayın, yüzeydeki konumu bulun ve ardından deseni zorla kabartın.

Ödeme yaparken herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, yardım istemek için lütfen www.hsgguvenlik.com.tr Müşteri Hizmetleri Merkezi ile iletişime geçin:

[Ürün Boyutu]: 14x14 cm/5.5 x 5.5 in, genel kart yapma ihtiyaçlarınızı karşılayabilir.

1 x Pullar (durumda olmadan)

Ekspres kargo inlcude DHL, EMS, www.hsgguvenlik.com.tr Prim Nakliye ve Özel Hatları gibi Aramex.It yaklaşık 7 gün sürer.(Ülkeniz bir sorunla,işçi greviyle,hava sorunuyla vb. Karşılaşırsa gecikecektir.)

Gönderiler Hakkında

Kullanmak Kişiye Özel Slogan
Toptan Satış Türü No
Malzeme Odun
Kaynak Anakara Çin