shape
shape

5 ADET-10 ADET 150EBU04 400V150A TO-218 Doğrultucu Yüksek güç tüpü Hızlı kurtarma diyot YENİ ORİJİNAL

Stokta var

sku: w19334

  • 5.00

(1.00 )

₺3 158.98 ₺2 622.02

  • Kategori: Elektronik Aksesuarlar ve Sarf Malzemeleri

Renkler:

  • Siyah

  • Yeşil

  • Mavi

  • Açık Mavi

  • Menekşe

  • Portakal

  • Mor

  • Kahverengi

Boyutları:

  • Tanım
  • Ek bilgi
  • Yorumlar(0)

Malları iade etmeden önce, lütfen iade adresini ve lojistik yöntemini bizimle onaylayın.Öğeyi lojistik şirketine teslim ettikten sonra, lütfen bize takip numarasını gönderin.Öğeyi aldıktan sonra, mümkün olan en kısa sürede onaracağız veya değiştireceğiz.

Biz hafta sonları veya resmi tatillerde gemi yok.

Ürünü herhangi bir nedenle aldıktan sonra 15 gün içinde iade ederseniz, ödemenizi iade edeceğiz.Ancak, alıcı iade edilen ürünlerin orijinal hallerinde kalmasını sağlamalıdır.Öğe iade edildiğinde hasar görürse veya kaybolursa, alıcı bu tür hasar veya kayıplardan sorumlu olacak ve alıcıya tam bir geri ödeme yapmayacağız.Alıcı, hasarı veya kaybı telafi etmek için lojistik şirketine dava açmaya çalışmalıdır.

Biz sadece sipariş adresine gemi.Ödeme yapmadan önce lütfen adresinizin doğru olduğundan emin olun.

Çeşitli ülkelerdeki/bölgelerdeki gümrükleme süresindeki fark nedeniyle, ürün incelemenizin hızını etkileyebilecek tüm uluslararası malların teslim süresini garanti etmiyoruz.

Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen "TradeManager" veya "Teklif Mesajı" yoluyla bizimle iletişime geçin.1 İş günü veya daha kısa sürede size geri döneceğiz.Lütfen sipariş numaranızı tüm iletişimlere ekleyin.

Doğrudan fabrikadan yepyeni ürünler satıyoruz.

Sipariş verirken, lütfen bir nakliye yöntemi seçin ve nakliye dahil sipariş için ödeme yapın.Ödeme tamamlandıktan sonra, biz 7 gün içinde öğeyi gemi olacak.

Geri dönüş

Projelerimiz veya hizmetlerimiz hakkında herhangi bir sorunuz varsa, olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Herhangi bir sorunu çözmek ve size en iyi müşteri hizmetini sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Alıcı, iade edilen ürünün nakliye ücretinden sorumlu olacaktır.

sevkiyat

Ayrıca 12 aylık ücretsiz bakım sağlıyoruz.Alıcı, ürünü orijinal haliyle bize iade edecek ve iade edilen ürünün nakliye ücretini üstlenecektir.

Ülkenize ithal edilen diğer tüm gümrük ücretleri, aracılık ücretleri, görev ve vergilerden alıcının sorumlu olması gerektiğini lütfen unutmayın.Bu ek ücretler teslimat sırasında tahsil edilebilir.Reddedilen mallar için navlunu iade etmeyeceğiz.Nakliye masrafları herhangi bir ithalat vergisi içermez ve alıcı gümrük vergilerinden sorumludur.

Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Projelerimizden ve hizmetlerimizden memnunsanız, lütfen olumlu geribildirim bırakın ve 5 yıldız ekleyin.

hakkımızda

1 Ay ücretsiz değiştirme sağlıyoruz.Alıcılar, ürünü aldıktan sonra 15 gün içinde değiştirme talebinde bulunabilirler.Alıcı, ürünü orijinal haliyle bize iade edecek ve iade edilen ürünün nakliye ücretini üstlenecektir.

Geri bildirim

Herhangi bir parçanın değiştirilmesi gerekiyorsa, alıcı değiştirilecek parçalar için de ödeme yapar.

Müşterilerimize hizmet etmek için elimizden geleni yapıyoruz.

Garanti ve bakım

Koşul Yeni
Model Numarası 150EBU04'NIN SOHBETİ
Kaynak Anakara Çin