shape
shape

FM01 Bluetooth Uyumlu Alıcı Kablosuz Araba Radyo USB FM Verici Handsfree Çağrı Mini USB güçlü araç Kiti Araba FM Radyo için

Stokta var

sku: w172648

  • 5

(4 )

₺156.83 ₺73.69

  • Kategori: Arka Cam

Renkler:

  • Siyah

  • Yeşil

  • Mavi

  • Açık Mavi

  • Menekşe

  • Portakal

  • Mor

  • Kahverengi

Boyutları:

  • Tanım
  • Ek bilgi
  • Yorumlar(4)

4. İyi Uyumluluk ve Gecikme Yok: Mini USB adaptörünün iyi uyumluluğu var, gecikme yok ve gecikme yok stuttering.It piyasadaki hemen hemen tüm otomobil ve telefonlarla uyumludur, bu da kullanımı ve erişimi kolaylaştırır.

4. Fm02'nin otomatik kapanması yok function.It kullanılmadığı zaman USB arabiriminden çıkarmanız önerilir.

FM frekans bandını ayarladıktan sonra, telefonunuzun Bluetooth Uyumlu ayarlarında Bluetooth Uyumlu eşleştirme adı fm02'yi bulun ve eşleştirmek için tıklayın.Ardından telefonun çaldığı müzik aracın hoparlörlerinde çalınacaktır.

Özellik:

Ürün boyutu: yaklaşık 32 * 17 * 10mm/1.25 * 0.66 * 0.39 inç

Düğme Açıklaması:

Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

1. FM02'Yİ 5V çıkış voltajına sahip araçtaki USB arayüzüne takın.

Ses çıkışı: FM verici

Çalışma gerilimi: 5 V

2. Güç için USB arayüzü: Verici bir USB arayüzü ile güçlendirilebilir.Kullanımdayken vericiyi, bir otomobilin USB bağlantı noktası (5V) veya araç şarj cihazı bağlantı noktası (5V) gibi 5V çıkış voltajına sahip bir USB bağlantı noktasına takabilirsiniz.

FM frekans aralığı: 87.5 MHZ-108 MHZ

1 x Araç FM Verici Alıcı

5. Memnuniyet Garantisi: Keyifli bir alışveriş deneyimine sahip olmanızı sağlamak için her müşteriye en yüksek müşteri hizmeti standardını sunmaya çalışıyoruz.Herhangi bir sorunuz, sorunuz veya yardıma ihtiyacınız varsa, lütfen doğrudan bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

3. Aramayı cevaplama: Birisi aradığında, aramayı cevaplamak için M düğmesine tıklayabilirsiniz.

Brüt ağırlık: 9g

Not:

2. "- "düğmesi: Önceki şarkıya tıklayın, ses seviyesini düşürmek için uzun basın ve FM ayar modunda FM kanalını ayarlamak için tıklayın ve uzun basın.

1. Fm02'nin varsayılan frekans bandı, doğrudan kullanılabilen 95.0 mhz'dir.Çok fazla oynatma gürültüsü varsa, diğer frekans bantlarına ayarlanabilir.

Ürün modeli: SFD-FM02

Güç modu: USB güç kaynağı (5 V)

1. "+"düğmesi: Bir sonraki şarkıya tıklayın, ses seviyesini artırmak için uzun basın ve FM ayar modunda FM kanalını ayarlamak için tıklayın ve uzun basın.

2. Bir şarkıyı çalarken, çalmayı duraklatmak için M düğmesine tıklayın.

Etkili mesafe: 10 metre içinde

3. Yükseltilmiş Sürüm: FM02 USB Adaptörü, kanalları 87,5'ten 108'e ayarlamak, ses kontrolü ve parça seçimi için 3 ek düğmeyle FM01'İN yükseltilmiş bir sürümüdür.Bluetooth Uyumlu sürüm ayrıca Bluetooth Uyumlu 5.3'e yükseltildi ve bir LCD ekran içeriyor.

5. Telefonunuzun Bluetooth Uyumlu ayarlarında FM02 aranamadığında veya arama ve tıklamadan sonra eşleştirilemediğinde, telefonunuzdaki önceden bağlı Bluetooth Uyumlu cihazları temizlemeniz, ardından telefonunuzu yeniden başlatmanız ve tekrar denemeniz önerilir.

5. Ses seviyesini ayarlama: Müzik çalarken, telefonun müzik sesi maksimuma ayarlanabilir

3. FM02, USB'li bazı orijinal araçlarda çok gürültülü veya kullanılamaz olabilir interfaces.It kullanım için fm02'yi çakmak araç şarj cihazına takmanız önerilir.

Çok fonksiyonlu " + " ve " - " düğmeleri

Bluetooth Uyumlu sürüm: V5.3

Otomatik geri akış bağlantısı: desteklenen

Belirleme:

Sinyal gürültü oranı: ≥ 95db

Talimatlar:

FM02 Araba Bluetooth Uyumlu Verici Alıcı Handsfree Çağrı Mini USB elektrikli araç kiti Otomatik Kablosuz Ses Araba FM Radyo için

Çok fonksiyonlu M düğmesi:

Varsayılan frekans: 95.0 MHz

3. FM02, her açıldığında varsayılan olarak en son kullanılan FM frekansı olan FM frekansı için otomatik bir hafıza işlevine sahiptir.

1. FM frekansını ayarlamak için M düğmesini basılı tutun, FM ayar moduna girmek için ekran yanıp sönmeye başlayacaktır.Hızlı ve yavaş bir şekilde ayarlamak için "+" ve "-" düğmelerine uzun basın veya kısa basın.Ayarlama tamamlandıktan sonra onaylamak için M düğmesine tıklayın ve ekran yanıp sönmeyi durduracaktır.

2. FM frekans bandını ayarlamak için çok işlevli M düğmesini kullanın, ardından araç radyosunu açın ve radyonun FM frekans bandını FM02'NİN FM frekans bandına uyacak şekilde ayarlayın.

2. Belirli araba modellerinin radyosu açıldığında, arabadaki dahili USB arayüzü açılacaktır off.At bu noktada, dahili USB bağlantı noktasına FM02 takılıysa, bu olamaz used.In bu durumda, FM02'Yİ çakmağın usb'sine takabilirsiniz ve araç şarj cihazı.Arayüzde bir güç kaynağı kullanın (usb'nin çıkış voltajı 5V olmalıdır).

1. En son Bluetooth Uyumlu Teknoloji: USB FM Vericisi, araba senaryoları için tasarlanmıştır ve en son Bluetooth Uyumlu 5.3 teknolojisine ve olgun frekans modülasyon teknolojisine sahiptir ve otomobil meraklılarının arabalarında kolayca kablosuz müziğin keyfini çıkarmasını sağlar.

Etiketler: bluetooth uyumlu alıcı kablosuz araç radyosu.

Ürün Ağırlığı 9g
Özel Özellikler Ahizesiz kullanım
Model Adı USB Güç Araç Kiti
Gerilim 5V
Kaynak Anakara Çin
Marka Adı APWİKOGER'İN
Ürün Boyutu 32x17x10mm
Öğe Türü FM Vericileri

ÇOK MEMNUNUM.

Alıcı

2023-08-15

  • 5

Çalışmadım ama satıcı ile herhangi bir sorunum olmadı

Alıcı

2023-06-28

  • 5

Çok iyi bir ürün. İyi çalışıyor.

Alıcı

2023-09-09

  • 5

good, ale čekal jsem vetsi dosah aspoň 2metry, má to stěží 50cm. Ale funguje.

Alıcı

2023-07-19

  • 5