shape
shape

2013 - 2019 Honda için CBR600RR Abs Fairing 13 14 CBR600 RR Beyaz Kırmızı Mavi 17 18 CBR 600RR Fairings

Stokta var

sku: w306108

  • 0

(0 )

₺38 205.47

  • Kategori: Süs, Temizlik ve Koruma

Renkler:

  • Siyah

  • Yeşil

  • Mavi

  • Açık Mavi

  • Menekşe

  • Portakal

  • Mor

  • Kahverengi

Boyutları:

  • Tanım
  • Ek bilgi
  • Yorumlar(0)

2. Alıcı herhangi bir sorun olmadan ürünü iade etmek istiyorsa, alıcı iade nakliye ücretini ödemelidir.Öğe iyi durumda iade edilmeli ve orijinal ambalajı ve aksesuarları asla monte edilmemeli veya monte edilmemelidir.Teslim tarihinden itibaren 30 gün sonra iade kabul etmeyeceğiz.Hakkımızda Biz en büyük profesyonel kaporta fabrikalarından biriyiz.Tüm kaplamalar, iyi elastikiyete ve ısı toleransına sahip yüksek kaliteli ABS plastik kullanır Mağazamızda memnun bir boya şeması kaplaması bulamazsanız, lütfen bizimle iletişime geçin, istediğiniz tasarımları özelleştirebiliriz.Bize ulaşın 1. İşlem sırasında herhangi bir sorun, şikayet veya öneri oldu, düşük geri bildirim veya anlaşmazlıktan ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin .Tüm sorunları samimi ve tatmin edici bir şekilde çözmeyi taahhüt ediyoruz. 2. Çalışma süresi boyunca sorununuzu çözeceğiz (hafta sonları ve resmi tatil günleri hariç).Teşekkürler!

kaporta soluması çok önemli bir iştir, boyamanın 3 kat macun,2 kat panitleme ve 1 kat cilalamaya ihtiyacı vardır,tüm alayların kuruması için zamana ihtiyacı vardır,eğer zamanı doldurursak kalite düşecektir.yüksek bir boyama kalitesi için en az 10-20 güne ihtiyacımız var,bu yüzden lütfen bekleyin.süreyi uzatırsak,önümüzdeki bir yıl içinde boya kaybolacak, o zaman çok şey kaybedeceksiniz.yüksek kaliteli bir resim için lütfen bekleyin.çok teşekkürler.İade ve Garanti 1. Tüm ürünlerimiz 1 yıl garantilidir.Aldığınızda yanlış veya kusurlu bir öğe varsa, öğeyi geri göndermeden önce lütfen bizimle iletişime geçin.Ekstra ücret ödemeyeceğimize söz veriyoruz, iade nakliye ücretini ödeyeceğiz ve en kısa sürede değiştirme veya tam geri ödeme ayarlayacağız.

Biz sadece www.hsgguvenlik.com.tr üzerinden ödeme kabul.Teslimat detayları

ürün açıklaması

Teknoloji: Boyama için gelişmiş UV ışığı Katılaşma Tekniği; Sıradan boyama ile karşılaştırıldığında , renk doygunluğu ve parlaklığı çok daha yüksektir.UV işleminden sonra Aşındırıcı direnç ve kimyasal direnç açısından çok daha güçlü hale gelir .Ödeme

Durum: 100 % yepyeni satış sonrası kaporta, OEM olmayan Malzeme: yüksek kaliteli ABS plastik, iyi esneklik ve ısı toleransı, kırılması kolay değil.Aynı sınıf OEM kaporta kaporta kiti ABS hammadde kullanın.Isı kalkanı teknolojisi benimsenmiştir.Kalıplama: Enjeksiyon kalıplı Renk: Satış sonrası yarış özel boyalı (resimde gösterildiği gibi) Yüzey: UV boyalı Boya işi: Boya işini korumak için 3 kat şeffaf kaplamalı UV boya ile yüksek kaliteli boya işi.Kolay ve hızlı kurulum sağlamak için tırnakları ve önceden delinmiş delikleri düzeltin Kurulum: Profesyonel tarafından kurulmasını şiddetle tavsiye ederiz Dikkat: Kaporta cıvataları ve kurulum talimatları dahil değildir.

Etiketler: abs kaporta.

Ön cam daha fazla 10$gerekir
Motosiklet Yapmak Honda
Kaynak Anakara Çin
Enjeksiyon 22 Adet
Ürün Genişliği 60cm
farkına varmak depo Kapağı/Arka Koltuk Kılıfının daha fazla 20$ ' a ihtiyacı var mı
Ürün Uzunluğu 90cm
Öğe Türü Kapaklar ve Süs Pervazları
Ürün Ağırlığı 10kg
Isı kalkanı daha fazla 5$gerekir
Ürün Yüksekliği 50cm
Malzeme Türü ENJEKSİYON KALIPLAMA KAPORTA
Model Adı CBR600RR 13-14